Nederlands

Callandstraat 41
3316 EA Dordrecht
Nederland

Wat is koffie

Twitter

JOUW NIEUWE COLLEGA’S

Samen maken wij het verschil in koffiebeleving!
Selecta heeft de ambitie nummer 1 in koffiebeleving te zijn met innovatieve concepten die perfect aansluiten bij de uitdagingen van de klant en haar omgeving. Onder het motto 'Onbeperkt Genieten' zorgen wij dat medewerkers en bezoekers altijd kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie, cappuccino of espresso.

Of het nu gaat om koffie op kantoor of de werkvloer, op elke plek waardeert men lekkere koffie. Koffie is veel meer dan het nemen van een consumptie, het is een bindende factor. De koffieautomaat wordt steeds meer een ontmoetingspunt waar men met collega’s praat over nieuwe ontwikkelingen, fantastische ervaringen en belevenissen. Als Europees marktleider in koffie voorzieningen snappen wij dit als geen ander. Door middel van onafhankelijk onderzoek weten wij exact welke ontwikkelingen er spelen en wat de rol van koffie is in elke branche. Selecta heeft een aantal uitgekiende koffieconcepten ontwikkeld en is hiermee in staat haar klanten de oplossing te bieden die perfect bij hen past. Onze kracht zit hem in jarenlange ervaring en aandacht voor het product, wat resulteert in een (h)eerlijk kopje koffie om van te genieten.

Werken bij Selecta
Wij zijn trots op onze gepassioneerde, gedreven en gastvrije medewerkers. Van adviseur tot servicemonteur; we zijn maar op één ding gefocust: dat ieder koffiemoment in elke organisatie vlekkeloos verloopt. Werken bij Selecta is werken in een boeiende omgeving, die voortdurend in beweging is, te midden van collega's die als één team hetzelfde nastreven: het allerbeste voor consument en klant. Selecta biedt medewerkers uit alle disciplines volop uitdaging om vorm te geven aan ons motto ‘Onbeperkt Genieten’. We realiseren dit door bij al ons doen en laten vast te houden aan onze vier kernwaarden: meesterschap, bezieling, duurzaam ondernemend en sensationeel. Is dit een omgeving die je direct aanspreekt? Bekijk dan het actuele vacatureaanbod en stuur ons je motivatie.

Ga direct naar het overzicht van vacatures