Nederlands

Callandstraat 41
3316 EA Dordrecht
Nederland

Wat is koffie

Twitter

Onze waarden

Selecta Nederland is onderdeel van de internationale Selecta Group, Europees marktleider op het gebied van vending. In 22 landen zorgen 5.000 mensen en meer dan 130.000 verkooppunten voor een uitstekende cappuccino, frisdrank, snoep, snack of een broodje op het werk en onderweg.

Selecta heeft de ambitie nummer 1 te zijn in koffiebeleving met oplossingen die aansluiten bij de uitdagingen van de klant en haar omgeving. Dat is het doel van Selecta. Hoe we dat bereiken? Door bij al ons doen en laten vast te houden aan onze vier kernwaarden: meesterschap, bezieling, duurzaam ondernemend, sensationeel

MEESTERSCHAP
Selecta blinkt uit in het ontwikkelen van hoogwaardige koffie- en vending concepten en het bieden van kwaliteitskoffie. Zowel in design als in techniek behoort Selecta tot de top 3 in Europa. Haar betrouwbaarheid blijkt uit de manier waarop zij met haar vakmanschap haar klanten helpt. Elke uitdaging kent een oplossing door de gedegen vakkennis die Selecta in huis heeft. We willen in alle opzichten uitmuntend zijn. Wat betreft kwaliteit en service, maar ook wat betreft klantgerichtheid en flexibiliteit.

BEZIELING
Met aandacht en liefdevolle zorg biedt Selecta haar klanten passende koffieconcepten.Zij weet hoe belangrijk ieder moment in een leven kan zijn en omlijst dat door het bieden van een koffiebeleving. Momenten waar troost, rust of juist energie nodig is, mag bewust worden ervaren. Vanuit die zienswijze weet Selecta met aandacht en zorgvuldigheid passende concepten te ontwikkelen. Haar partners en klanten behandelt zij met dezelfde toewijding als de medewerkers van Selecta elkaar onderling behandelen.

DUURZAAM ONDERNEMEND
Selecta is een innovatieve en ondernemende organisatie die voortdurend om zich heen kijkt. Kansen nemen is ook kansen zien, want dat is een belangrijke kwaliteit van Selecta. Binnen het ondernemerschap is Selecta zich bewust van de kwaliteit en leefbaarheid van haar omgeving. Juist in een branche waar een natuurproduct centraal staat en de stroom van wegwerpmaterialen groot is, profileert Selecta zich als een duurzame ondernemer. People, profit en planet zijn voor Selecta onlosmakelijk met elkaar verbonden om verantwoord te kunnen ondernemen.

SENSATIONEEL
Selecta ontwikkelt prikkelende belevingsconcepten rondom koffie. De momenten die mensen koppelen aan koffie zijn vaak al een beleving op zich. Deze momenten onderstreept Selecta en weet de emotie van mensen te raken. Selecta creƫert koffiebeleving door verrassende concepten te bieden die haar klanten inspireren. In die zin is Selecta HET voorbeeldop het gebied van de prikkeling van ieders belevingswereld.