Nederlands

Callandstraat 41
3316 EA Dordrecht
Nederland

Wat is koffie

Twitter

JOUW NIEUWE COLLEGA’S

Koffie is veel meer geworden dan alleen een warme drank. Het is een bindende factor, een rustmoment of een oppepper. De koffiecorner wordt steeds meer een ontmoetingsplek waar met collega’s gepraat wordt over nieuwe ontwikkelingen en ervaringen.

Bij Selecta hebben we de ambitie nummer 1 in koffiebeleving te worden met innovatieve concepten, die perfect aansluiten bij de uitdagingen en wensen van de klant. Onder het motto “Make the day work” zorgen wij dat medewerkers en bezoekers altijd kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie, cappuccino of espresso op het werk of onderweg.

Werken bij Selecta betekent dat je werkt in een dynamische omgeving en samen met je collega’s hetzelfde doel nastreeft: de allerbeste koffie voor onze klanten en consumenten. Iedere dag is de gehele organisatie, van accountmanager tot servicemonteur, bezig om voor iedereen de beste koffiebeleving neer te zetten. Wij bieden een werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen door het aangaan van uitdagingen en zelfstandig werken binnen een collegiale omgeving. Stap binnen bij de Selecta familie en ontdenk wat het je allemaal kan brengen.

Is dit een omgeving die je direct aanspreekt? Bekijk dan het actuele vacatureaanbod en stuur ons je motivatie. Staat jouw geschikte vacature er niet tussen, stuur gerust een open sollicitatie en vertel ons wie jij bent en wat je graag zou willen.

Ga direct naar het overzicht van vacatures